Pasqual Maragall-Barcelona-Jocs Olimpics 1992

Qui no recorda a Pasqual Maragall i tota l’empenta que va donar a aquella efemèrides que va sorprendre el món. He trobat aquesta Entrevista que penso pot ser de l’interès de tots els que estimem al Pasqual ara apartat de la vida comuna per culpa de l’Alzheimer que fa anys el colpeja. Justament des de la seva Fundació estan treballant per aconseguir anihilar-la o al menys, disminuir els danys que colpegen els afectats.

Gràcies Pasqual per la teva bona feina i la manera de dur-la a terme. Tossut quan es proposava quelcom que hauria de beneficiar a molts tot i que sovint era criticat pels seus propis companys. Gràcies per ser com ets, com has sigut. Sàpigues que som molts els que t’estimem…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: