Catalunya vol ser lliure i viure amb Pau

Transcric la Carta de Jordi Sánchez, President de l’ANC que m’acaba d’arribar. L’11 de setembre és a prop!

Amigues i amics,

«Els qui renuncien a la seva llibertat, per obtenir de moment una petita seguretat, no mereixen ni la llibertat ni la seguretat» (Benjamin Franklin, pare fundador dels Estats Units)

El Govern de la Generalitat i el Parlament aguanten avui amb coratge els embats contra el nostre dret a organtizar el referèndum. La ira de l’Estat augmenta i ara amenaça amb sancions milionàries els nostres representants i amb l’asfíxia financera els nostres serveis públics.

Però això no passarà. El govern Rajoy no es sortirà amb la seva. Aquest referèndum es farà, convocat per la Generalitat i participat per la majoria d’homes i dones del país. I per més que l’Estat recorri a mesures pròpies de l’antiga Inquisició, com embargar preventivament tot el patrimoni dels polítics que ens representen, la solidaritat de la gent sempre tindrà més força i acabarà vencent.

Convido tota la gent que estimeu la llibertat a unir les nostres forces, amb tossuderia i amb esperança. Per això l’Assemblea Nacional Catalana impulsa arreu la Campanya del Sí, present ben aviat a places, carrers, auditoris i balcons de tots els nostres pobles i ciutats i també a les xarxes socials.

Amb la nostra força fem inevitable i guanyador el referèndum!

* Davant la ira de l’Estat, mostrem els nostres poderosos somriures i la capacitat d’organitzar-nos l’Onze de Setembre. Inscriu-te avui en algun dels trams de la Diada del Sí!

* Davant l’amenaça de multes milionàries, omplim la Caixa de Solidaritat. Que aprengui l’Estat que el seu poder té límits i que no ens aturarà! ES78 2100 5000 5102 0017 2439

* Davant els embats contra el referèndum i per superar tots els obstacles, donem múscul a la Campanya del Sí i a favor del Referèndum! ES91 2100 0829 0102 0096 6175

Defensem coherentment els nostres governants; fem tot el necessari per defensar la nostra dignitat, la democràcia i llibertat. Junts fem imbatible el Referèndum!

 

Jordi Sànchez

President de l’Assemblea Nacional Catalana

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: