Declaració de la presidenta del Parlament de Catalunya, la Mesa i els grups parlamentaris de condemna de l’atemptat de Barcelona

La Presidenta del Parlament, la Mesa i els grups parlamentaris, representants dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya, expressen la condemna i repulsa més enèrgica davant dels brutals i salvatges atemptats comesos ahir a la tarda a la Rambla de Barcelona i en hores posteriors a Cambrils.

El Parlament expressa el seu condol per les víctimes dels atemptats i mostra el seu suport i solidaritat a les famílies i els amics de les víctimes.

La democràcia i la llibertat mai no podran ésser derrotades per actes vils i criminals, i sempre s’imposaran sobre el terror i la barbàrie.

Davant d’atemptats covards com els comesos ahir a Barcelona i avui a Cambrils, que han colpit tot el poble de Catalunya, cal posar en valor la unitat de les forces democràtiques en la defensa de la democràcia i de la diversitat i en el combat per a erradicar la violència.

El Parlament expressa el seu reconeixement per l’actuació dels cossos de seguretat i del personal sanitari i per l’actitud humanitària i acollidora del conjunt de la ciutadania que ha donat resposta a aquesta situació d’emergència.

Palau del Parlament, 18 d’agost de 2017

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: