FUNDACIÓ CULTURA DE PAU REBUTJA LA VIOLÈNCIA YIHADISTA.

Fundació Cultura de Pau s’uneix al dolor de tots els damnificats pels atemptats d’ahir dijous  a Barcelona i a Cambrils 17/07/2017.

Pau, per a nosaltres, significa una manera de ser, de fer, d’estar, DE VIURE, no importa on ni amb qui.

Pugnem en que tots els sers humans som iguals amb drets i deures, no importa la procedència, color de la pell, idioma, religió.

Plegats hem de caminar per a tirar endavant les nostres famílies, procurar-los educació eina fonamental per aconseguir aquesta igualtat que defensem, i en la que ni la llengua ni la religió han de ser MAI obstacle.

Sí s’ha d’acompanyar de la PARAULA per establir camins i ponts que permetin la convivència, i la igualtat en tot el què comporta aquesta definició.

Tristament massa sector de població no viu en condicions òptimes, i, alguns “predicadors de mentides” els capten i els prometen  cel i terra si acaben amb la maldat d’altres, que no son com ells, i els fan nosa.  En aquesta ocasió ha sigut Barcelona, abans Londres, París, Milà…

Dol comprovar que els vertaders responsables no son aquests pobres-petits entabanadors als quals han suggestionat sinó, aquells que, carregats de poder, obliguen al suïcidi a uns infeliços, que sucumbeixen pels diners que prometen a les seves famílies, i per a ells el cel i les verges que hi trobaran, totes al seu servei. També la trista glòria de sortir a la premsa del mon i que, el seu nom i la seva imatge, ni que sigui per mal, salti als mitjans d’arreu.

Considerem que cal revisar moltes estructures, molts per què,  per tal que fets luctuosos com aquests no es repeteixin a cap lloc del món.

Volem agrair l’excel.lent feina dels cossos de seguretat i la seva gran prestesa en actuar. També   la tasca duta a terme per la ciutadania que es va desviure per ajudar en tot moment, quan el perill era encara candent.

Deu es promesa de VIDA. No existeix cap Deu que bogui per l’assassinat…

 

Federico Mayor Zaragoza. President Fundació Cultura de Pau

Montserrat Ponsa Tarrés. Delegada Fundació Cultura de Pau Catalunya

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: