L’estat Islàmic ISIS, s’ha atribuït l’atemptat. El Estado Islamico ISIS se atribuye el atentado

L’ Estat Islàmic (conegut també com a ISIS per les seves sigles en anglés) s’ha atribuït l’atemptat d’ahir a la tarda a les Rambles de Barcelona que ha produït fins ara 13 morts i un centenar de ferits, molts dels qual en situació crítica.

El grup terrorista insurgent ha reivindicat la matança mitjançat un comunicat de la seva agència de notícies Amaq, que fa de portaveu de l’organització, que controla diversos territoris a Síria i l’Irak.

Segons aquest Comunicat, recollit pel portal de seguiment d’informació terrorista SITE, Estat Islàmic identifica els autors de l’atac com a “soldats del califat”, un terme amb el qual es refereix als membres de l’organització.

El grup ha justificat l’atemptat com una resposta a les crides prèvies per a atacar “països de la coalició”, un argument similar al que ha esgrimit en altres atemptats recents en sòl europeu.

 

—————

El Estado Islámico conocido como ISIS se ha atribuido el atentado de ayer a las cinco de la tarde en las Ramblas de Barcelona, atropello masivo  que ha causado, hasta el momento, 13 muertos y un centenar de heridos, algunos de los cuales en estado crítico.

El grupo terrorista ha reivindicado la matanza a través de un Comunicado de su Agencia de noticias Amag, portavoz de la organización que controla diversos territorios de Siria e Irak.

Según el Comunicado el Estado Islámico identifica a los autores del ataque como “soldados del califato”, término con el que se refiere a los miembros de la organización.

El grupo ha justificado el atentado como respuesta a las llamadas previas para atacar a “países de la coalición”, argumento similar al esgrimido en otros atentados recientes en suelo europeo.

 

One Response to L’estat Islàmic ISIS, s’ha atribuït l’atemptat. El Estado Islamico ISIS se atribuye el atentado

  1. quan la mort s´ens apropa quedem horroritzas però oblidem els centenars d´esser humans morts cada dia per guerres totalment injustes !!

    Me gusta

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: