Catalunya segueix endavant…

Catalunya segueix endavant per què és així como ho volem nosaltres, el poble ras, els que sempre hem maldat per ser una Nació sobirana i mai, fins ara, els polítics de torn s’han vist amb cor d’engegar ho. Ara Sí toca…

Cal valentia i serenor, saber esperar, saber comportar-se. No caure en els paranys habituals de la discussió banal, la que provoquen alguns i que no hem de seguir com ells volen.

Temps hi ha hagut per a modificar comportaments, per a fer lleis d’entesa, per negociar, paraula que massa es posen en boca però mai en pràctica.

Som una Nació perquè així ho hem decidit els catalans, els d’avui i, els de sempre. Van ser els nostres avantpassats els que van posar la llavor.

Som gent de pau, gent preparada, que treballem com mai en comunitat. Tenim una llengua, una Cultura, uns principis ètics que hem heretat dels nostres avantpassats, alguns dels quals van deixar la pell en la lluita. Sempre ens han  titllat d’irresponsables, quan diem que ens en sortirem.

Setembre-Octubre 2017. S’està escrivint la Història que, algun dia, els nostres joves, amb orgull presentaran dient que els seus pares-avis-amics van lluitar aferrissadament només amb la paraula, NO amb trabucs ni pistoles. Som gent de pau i així és com volem la nostra Nació, sobirana, portadora de Pau, acollidora, que no rebutja als seus conciutadans sigui quina sigui la seva procedència.

Avui el Parlament ho debat, veurem quins son els resultats, si els que no hi estan d’acord volen parlar-ne o prefereixen mirar cap a l’altra banda. No posem condicions, tots som catalans, els que hem nascut aquí i els que han vingut de fora sigui quina sigui la causa.

Plegats, construirem un país de llibertat on valgui la pena viure i compartir tot el llegat que ens han deixat com heretat.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: