11 de setembre 2017. Tot a punt pel Referèndum

Impressionant Jornada reivindicativa arreu de Catalunya. Carrers i places plens a vessar amb gran civisme per part de milers i milers de ciutadans que hem sortit al carrer, i a la tarda ens hem reunit a Barcelona, provinents de diferents pobles de la geografia catalana, gent de totes edats: ancians, joves, nens, homes-dones.

El matí he anat a Granollers a l’acte organitzat per l’Ajuntament a la Plaça 11 de setembre, amb música, dansa i ofrenes de diferents Entitats socials-polítiques.

Tarda espectacular a Barcelona per participar a la Marxa que començava a les 17h. La ciutat era una festa, plena de vida, d’alegria, de gent somrient tot i la calor que ha fet, i que estoicament hem suportat. Segons l’Ajuntament de Barcelona un milió de persones hem estat presents a la gran moguda organitzada per Òmnium Cultural i l’ANC, d’aquí que podem pensar que la xifra queda molt curta. Tant se val, hi érem tots els que, com sempre, no hem volgut faltar a la cita de reclam de la nostra Independència. Sembla que cada vegada la tenim més a prop.

El Referèndum, el dia 1 d’Octubre, serà el que senyalarà el nostre futur, aquell que, entre tots, decidirem a les urnes.

Tenim ganes de que s’acabin tantes trifulgues, tantes provocacions quan nosaltres, únicament demanem de Votar, aquest fet tan noble que tenim la ciutadania per decidir el nostre futur. A fe de món que costa molt de que algunes persones no ho acceptin, no ho entenguin.

Ningú imposa, simplement demanem ens deixin exercir aquest nostre dret. Respectarem els resultats siguin els que siguin, i esperem que l’Estat faci lo propi.

La festa al carrer ha estat closa per Música i uns parlaments per part de Jordi Sánchez president de l’ANC, la Presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència Neus Lloveras, el Nobel de Pau Ahmed Galai vicepresident de la Lliga Tunisiana dels Drets Humans, una de les quatre organitzacions que formen el Quartet Nacional de Diàleg a Tunísia, premiat el 2015 amb el Premi Nobel de la Pau. Paraules desde Buenos Aires del Nobel de Pau Pérez Esquivel ressaltant el Dret a votar. Interessant missatge del President d’Ómniu Cultural Jordi Cuixart,explicant que ja tot està a punt pel Referèndum, que les butlletes ja estàn preparades.

Clams de Independència, Volem votar, han acompanyat una entranyable tarda, on el respecte i la germanor ens han acompanyat a tots.

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: