Democràcia. La Porxada-Granoolers

Vesprada extra a la Porxada de Granollers per parlar de Democràcia, del Dret inalienable que tenim a votar el dia 1 d’octubre als nostres respectius pobles i ciutats. De les malvestats que practiquen els polítics de l’Estat: intentar prohibir el què és un dret ciutadà. Dels càstigs que volen imposar als nostres alcaldes catalans que cedeixin espais per les votacions. Del tancament, per imperatiu legal, de la web del Parlament. Vergonyant!

Consti que, als que ja som grandets sovint ens costa resistir segons quins encontres, massa paraules vanes i repetitives. Avui però, ha estat un cúmul d’encerts tot allò que han dit els dos tertulians que, convidats per Òmnium Cultural han vingut a la Plaça de la Porxada de Granollers, a parlar de Democràcia, i tot allò que implica el futur de Catalunya el Referèndum a dur a terme l’1 d’octubre.

Podem parlar d’una mena de combat, un cos a cos entre Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural de Catalunya i David Companyon ex Diputat d’EUIA que, moderats per, Montse Eras del Diari Ara Granollers, ens han donat una lliçó magistral de política, d’Ètica, de Llibertat, de futur, tot parlant del Referèndum de l’1 d’octubre 2017, d’aquí 18 dies.

Han aclarit pros i contres, però, de manera especial, de la necessitat de d’explicar, àdhuc als incrèduls, que es tracta d’anar a complir un Dret inalienable, decidir el nostre futur en llibertat en una Votació que, els manaires del Govern central ens volen prohibir. Es pot votar pel Sí o pel No, vet aquí la llibertat no fa massa anys guanyada tot assegurant que respectarem els resultats, siguin els que siguin.

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: