Estat d’Excepció a Catalunya. Barcelona era una Festa

Contundent resposta del govern després dels escorcolls d’avui dimecres a diferents departaments i organismes de la Generalitat. En una declaració institucional, el president Carles Puidemon, acompanyat per tot el seu govern, ha acusat l’estat espanyol d’haver suspès  el govern de Catalunya:

“L’estat espanyol ha suspès  l’autogovern de Catalunya i ha aplicat  un Estat d’excepció.”

Tots hem deixat el què no era imprescindible i hem acompanyat els que eren detinguts pel fet de ser responsables d’activitats governamentals del nostre país Catalunya. No és doncs estrany que la desitgem rica i plena, com cantem amb el nostre himne Nacional. Tot el dia allà on hi havia policia i escorcolls, s’hi ha mantingut retén de persones arrivades d’arreu del país per a fer acte de presència i evitar que ningú dels afectats es trobés sol. Barcelona i els diferents pobles i ciutats on s’han produit escorcolls i detencions era una Festa amb la participació de gent arribada d’arreu…

Alguns hi han anat de bon matí quen han sonat les alarmes, altres ho hem fet a migdia-tarda, altres hi romandran de nit.

On s’és vist tanta barroeria, tanta policia que no tenen ni on dormir. Han hagut de fletar vaixells on instal-lar-los. Molts es dolien de no tenir espai on reposar, ni dutxar-se, a penes menjar. Qui ho decideix? Gobierno de Madrid i els seus seguidors “locals”.

Diguem prou i: Marxem! ningú ho farà tant malament com els manaires de Madrid siguin qui siguin.

No ens coneixen, no saben que som bona gent preparada per la vida, per treballar però tambè per estimar i passar ho be com ha quedat palés avui quan hem sortit al carrer per acompanyar aquells que s’emportaven a declarar per les seves responsabilitats polítiques sorgides de les urnes.

Cadenes humanes per evitar que els cossos de seguretat se’ls enduguessin, barreres per impedir als funcionaris l’entrada a oficines i empreses sense mostrar cap credencial.

Hem cantat, hem fet barrila, hem desitjat millor sort al nostres país, el que sorgirà amb força, l’1 d’Octubre, amb el SÍ dels nostres vots.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: