La revolució de les urnes depèn de tu. Mobilitza’t!

Entrenyable Carta del President d’Òmnium Cultural. Fa que tots ens sentim Poble Sobirà. Gràcies!

 

Amics, amigues,

Avui l’Estat espanyol ha suspès l’autonomia de Catalunya. Davant aquest cop d’Estat, d’una manera serena i tranquil·la però alhora ferma i contundent, fem una crida al poble de Catalunya a defensar la democràcia i les institucions pròpies, allò que és nuclear en la nostra societat.

Avui, tots ens hem de sentir responsables del pes del moment històric. No tenim cap dubte que el poble de Catalunya estarà a l’alçada. Ha arribat l’hora d’alçar un mur infranquejable de dignitat davant un estat espanyol embogit, que ha fet un desplegament militar per segrestar els drets i llibertats de tots els ciutadans de Catalunya.

Tenim deu dies per donar el millor de cadascú de nosaltres: per fer tot el que estigui a les nostres mans, pacífica i serenament, per salvaguardar la democràcia i la cohesió social al nostre país. Com hem fet al llarg dels últims 40 anys, junts i al carrer som més forts que ells.

DEMOCRÀCIA, DEMOCRÀCIA i DEMOCRÀCIA. Només si la nostra Crida per la Democràcia és col·lectiva i organitzada podrem aturar la deriva antidemocràtica i repressiva de l’estat espanyol. Seguiu els canals oficials i no caiguem en cap provocació, perquè ens voldrien dividits i desorganitzats.

Quants cartells has penjat avui? Has escrit 100 cops la paraula democràcia? La revolució de les urnes depèn de tu. I et demano de tot cor que no hi escatimis esforços. Sabem que només serem lliures si recuperem la llibertat davant aquesta involució cap a la llarga nit del franquisme.

Davant la incertesa, serenor i confiança: no acabaran amb el poble de Catalunya, estem conjurats per guanyar!

Visca els Països Catalans i visca Catalunya lliure!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: