Maleïts pilons…

Avui tenia previst anar a Montserrat amb el Rumiatge organitzat pels pobles de la nostra Comarca, de manera especial des de Puiggraciós. L’autocar de la nostra contrada tenia de sortir a les 7’30h . M’han acompanyat amb cotxe fins el punt de trobada.

No m’he adonat del piló que tenia al darrera, arran de l’acera, m’he entrebancat i he caigut. Gran cop a la cama i a la ma esquerra. M’he aixecat dolguda i m’he reunit amb les germanes de Puiggraciós per esperar el bus. Em feia mal la cuixa…

El bus s’ha retardat mitja hora i, quan m’he assegut dins, m’he adonat que a Montserrat hauria de caminar i qui sap si estaria en condicions.

He decidit baixar i perdre’m la Jornada que, any rera any fem i, dura fins a última hora de la tarda amb moltes activitats. Em dol…

Maleïts pilons, no se ben be quina és la seva utilitat…

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: