Maleïts pilons…

Avui tenia previst anar a Montserrat amb el Rumiatge organitzat pels pobles de la nostra Comarca, de manera especial des de Puiggraciós. L’autocar de la nostra contrada tenia de sortir a les 7’30h . M’han acompanyat amb cotxe fins el punt de trobada.

No m’he adonat del piló que tenia al darrera, arran de l’acera, m’he entrebancat i he caigut. Gran cop a la cama i a la ma esquerra. M’he aixecat dolguda i m’he reunit amb les germanes de Puiggraciós per esperar el bus. Em feia mal la cuixa…

El bus s’ha retardat mitja hora i, quan m’he assegut dins, m’he adonat que a Montserrat hauria de caminar i qui sap si estaria en condicions.

He decidit baixar i perdre’m la Jornada que, any rera any fem i, dura fins a última hora de la tarda amb moltes activitats. Em dol…

Maleïts pilons, no se ben be quina és la seva utilitat…

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: