Artistes i Professionals reclamen poder votar l’1 d’O: “Per ser nervi i sang de la República.”

Entranyable  encontre a Barcelona organitzat per artistes del món de la faràndula-periodistes-escriptors arribats de diferents pobles de la nostra geografia catalana. La pretensió: exigir poder votar l’1 d’O, dret que ningú ens pot arrabassar.

Han fet una crida a la participació al Referèndum amb la lectura d’un Manifest titulat “Decidim Cultura” que convida a votar per: defensar les llibertats i per tal que “la cultura sigui el nervi i la sang de la República”. Ha estat llegit  en català, castellà, aranès, anglès, alemany i italià per diverses personalitats.

“La cultura és una font inexhaurible de recursos per orientar el projecte de país i les transformacions socials que hauran d’acompanyar-lo”, diu el Manifest, que ressalta que la cultura és cabdal a la Catalunya que aspirem. “És l’espai que ha de fer la mirada crítica,  compartir l’opinió informada, dur a terme la participació responsable i compromesa, sempre a partir  del debat públic.”

Interessant trobar se al mig de tants artistes coneguts als que uneix una mateixa idèa, construir una República en la que valgui la pena viure, culte, engrescadora gràcies a la participació activa de la gent, on els artistes, com sempre, han d’ajudar a remodelar nous hàbits, noves maneres de conviure uns i altres, i, per què no, on l’art i la Cultura en majúscula, juguin paper rellevant.

VOTAREM, i INDEPENDÈNCIA, han estat els clams més repetits.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: