Granollers. Teatre de Ponent dona pas a Llevant Teatre

Increïble espectacle amb el què ha aixecat el taló aquest cap de setmana el Llevant Teatre abans Teatre de Ponent. Com hem patit les portes tancades!

Gràcies Txell per la teva obstinada gosadia, per a fer te càrrec d’aquest teatre que forma part de les nostres vides. Espai que has endreçat i al que has rentat la cara. Del blau has passat al negre, no de dol, sinó d’esperança amb les teves idees, ben acomboiada pel Frederic i la Francina i per tots els que estimem aquest noble art que ens ajuda a viure, a descobrir nous camins cada dia. A somniar quan tot és difícil i obstinat.

L’obra d’aquest cap de setmana, com diu el programa,  “és una obra tendra, de narrativa divertida i emocionant que explica la monòtona i resignada vida dels treballadors d’una antiga fàbrica a la regió francesa de la Dordonya. Una carta inesperada ho canviarà tot.”

Jo hi afegiria moltes coses, la qualificaria d’obra profunda, real com la vida, cada individu al seu “albur”, amb les seves cabòries i il-lusions, rutines, feina, amor, ignorància, art, autoritarisme.

L’any 2015, aquest espectacle va rebre el guardó europeu MQVE Award Quality Label i va ser seleccionat per a la gira europea 2015-16. No m’estranya.

La Txell ha explicat que aquesta companyia tornarà aviat amb altra obra, no tots els components de l’equip d’avui però si, uns quants. Val la pena seguir-los, son joves que senten el què fan, només cal seguir les seves mirades, la seva gestualitat, el seu to de veu, la manera de moure’s. Queda clar que, quan algú es proposa de forma seriosa alguna cosa, acaba aconseguint la.

Senzilla, poc vestuari, molt enginy en tot, mirades engrescadores, cops d’efecte, que ens han fet  sentir còmplices als que estàvem davant seu…Gràcies.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: