Tortell Poltrona-Albert Pla al Teatre de la Garriga

Sort n’hi ha que hi ha persones especials, artistes, que saben com fer passar una tarda agradable a petits i grans. Sí, parlo de dos personatges prou coneguts, que, m’agradaria, que fossin ben remunerats per la gran tasca que duen a terme: procurar alegria i benestar un parell d’hores a persones petites, mitjanes, grans, homes, dones nens, nenes, no importa d’on siguin. Parlo del Tortell Poltrona i de l’Albert Pla.

Se les empesquen totes per fer riure, per fer pensar, per fer somniar, tornar a la infància als que ja hem passat el límit, fer sentir grans als més petits, importants per les coses que expliquen, per com els tracten.

Música, instruments, acudits, cançons, mogudes amunt i avall. Llums, coloraines de papers per a configurar, per què no, avui, una bandera Republicana.

Sabeu que n’han fet? Hi han embolcallat un jove, al que li ha posat un nom figurat i, donat que estàvem a La Garriga, l’han nomenat Albertito Ribera.

Nens que han fet d’ovelles, un pastor que cridava per menar-les cap on ell volia, un pallasso que no sabia com treure’s una americana que se li ha enredart amb el micròfon i, sort dels nens que l’han ajudat. La puça que el Tortell feia saltar d’un cantó a l’altre del Teatre i queia dins una bossa.

De tot i ha hagut, ja que hem cantat velles-belles cançons de quan érem petits, acompanyats per ambdós artistes,  més els nens i les seves famílies.

Hem rigut esperançats  en aquesta formosa tarda de dissabte, després d’una molt moguda setmana per guanyar:

la República Catalana, ahir divendres 27 d’octubre, poc després de les 3 de la tarda.

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: