Som o no som…

Costa, a molts, reconèixer que ha arribat el moment de definir se. Declarar què som i, si volem ser-hi.  O, si com de costum queda penjat a l’aire allò que volen dir alguns i no els surt del cor perque tenen Por. Que només volen fer veure que hi son però, no fos cas que els suposés algun entrebanc el fet de ser hi.

No és un trava-llengües però, ho sembla.

Prou ambigüitats, donem la cara sigui quina sigui la nostra postura. Res pitjor que amagar- se sota qualsevol excusa pietosa ja que, tard o d’hora surt a la llum. Serà aleshores que deixarà a molts  amb el cul a l’aire, com es diu vulgarment.

Son encara massa els cagadubtes. Arriba una data en la que tothom ha de donar la cara sigui quin sigui el seu pensar, el seu parer, tots vàlids si son raonats. Com diuen a Castella, “O estás conmigo o, en contra de mi”.

Hem de ser molts els que sortim a donar la cara, aclarir als dubtosos de la necessitat de dir sí o dir no, per tal que, uns i altres puguem sortir de dubtes.

Em ratifico a manifestar: el meu NO a la POR.

El meu SÍ, a l’exercici democràtic d’anar a Votar el 21 de desembre 2017  per a poder reclamar els nostres Drets, aquells que fins ara ens han robat.

Som un poble resistent que, com be estem demostrant, pensa que ha arribat l’hora de la Llibertat, de poder decidir pel nostre compte.

Volem construir un futur digne, per a tots els que hi vulguin ser. Als que no els agradi, segurament tenen opcions paral·leles que poden aprofitar.

Lliures i amb Pau és un dels nostres lemes, com també: No a la força, Sí al Diàleg. Les Caçoles i els Cants, les nostres millors armes.

 

 

One Response to Som o no som…

  1. però ja ens han avisat de que si el dia 21-D torna a sortir el sí ! i seguim treballant per la independència continuaran aplicant el 155

    Me gusta

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: