A l’amic Jordi Turull a la presó …

Estimat Jordi,

No puc imaginar-te confinat en un espai rar, estrany, potser amb barrots, amb control de “guardians” que no et perden de vista.

SÍ, imagino com et sents lluny de la teva família: esposa, filles, pares, germans, amics. Amb escassos recursos per poder treballar.

Per no poder enraonar i fer un cafè amb els amics. Contrastar temes amb l’equip de govern amb el que heu fet bona feina. Escoltar a la teva esposa comentar la jornada, a les teves filles explicar els seus projectes.

Saps? Aprofita per reposar, per rumiar, intentar esbrinar i aclarir tots els per què…!!!

No t’amoïnis!  La guerrilla segueix ferma, malgrat intentin, no importa els mitjans,  acabar amb els líders. No els ho posarem fàcil. No els deixarem passar!

Som gent curosa, pacient, esperançada. Persones de totes edats,  que confien i treballen per tal que, aquest mal son s’acabi i, la normalitat, torni a aflorar a la vida quotidiana.

Desitgem que ben aviat, ja, el Sol surti per a tots. També la Lluna la meva gran al.liada que il-lumini aquesta nebulosa  nit que ens embolcalla.

Et volem a casa sa i estalvi, disposat a seguir en aquest camí endegat, en el qual teniu molts “seguidors”. És engrescador, No te espera…Necessitem conèixer la ruta per afegir-nos  al viatge que de bell antuvi recolzem i animem a tirar endavant

Gràcies per la generositat que tots heu mostrat. Dona fe del poder que te la lluita pacífica, que ens conduirà a la victòria.

Amb ganes de veure’t i abraçar-te, sàpigues que estic amb tu en aquest tràngol que ens durà a la victòria. No ho dubtis!

Una forta abraçada i, fins aviat! Salut i Força!

montserrat ponsa

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: