Voluntaris per l’Hospital de Granollers

 

Malgrat haver estat a l’inici d’aquesta Associació amb l’Anna Mª Palé i la Rosa Martí l’any 2006, quan vam decidir posar en marxa aquest  servei, desprès de preparar-nos  en com i què preteníem seguint l’experiència del Voluntaris de Sant Joan de Déu,  dimarts d’aquesta setmana, el dia 21 de novembre, em vaig estrenar en tant que Voluntària.

Lloc on m’han ubicat? Servei de Pal-liatius.

Conec be el servei ja que hi vaig acompanyar set mesos, fins que va morir, a un malalt especial, el Vicenç. Em va explicar la seva vida que es va convertir en un llibre, tal com li vaig prometre.

Li havien donat una setmana de vida quan el van trasl-ladar a Pal-liatius i, va resistir fins a explicar-me tot allò que havia viscut.

Jo temia el què va passar. Hi anava un parell d’hores cada matí. Xerràvem, jo prenia Notes. Rèiem-ploràvem. Àdhuc cantàvem o explicàvem acudits.

El Vicenç em trucava cada nit per demanar me què tal m’havia anat el dia.

Un vespre, va pensar que m’ho havia dit tot. Quan em va trucar  em va dir: t’he explicat la meva vida, ara ja me’n puc anar. Va sobreviure dos dies.

Per a mi va ser una experiència d’aquelles que no es prodiguen. Dono gràcies d’haver lo conegut i acompanyat en aquell tràngol. Seré, sensat, somrient, mai enfadat, lúcid, divertit, generós.

Ara espero ser útil a qui em necessiti en aquell servei..

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: