L’escola de Música de l’Ametlla amb els avis

Entranyable tarda acompanyant els avis de Can Camp Residencial a l’Escola de Música de l’Ametlla.

comú acord han endegat una proposta excel.lent, no només pels avis i acompanyants sinó, també, per aquells nens/es de sis anys que, han iniciat, de la ma de la seva professora de Música, un Projecte per contactar avis-nens a través de la música.

Em va semblar extra el Programa, la paciència i maneres d’ensenyar a nens tant petits. De manera especial de com comportar-se davant de persones que estan out, però que, el sol fet d’escoltar música i veus infantils, es commouen. En dono fe.

Cançons pautades amb ritmes diferents, moviments controlats amb la col.laboració de la seva mestra, rialles contingudes, i, instruments nous que ens van voler mostrar, i fer avinent el què han aprés des de l’inici de Curs el mes de setembre.

A tots: Gràcies en nom dels malalts.

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: