Aturem el 155. Recuperem la democràcia. Construïm la República

 

Aturem el 155

L’aplicació de l’article 155 ha anul·lat de facto l’autogovern de Catalunya, expulsant el govern legítim de la Generalitat i dissolent el Parlament sorgit de les urnes. Ara és el 8% que representa el PP a Catalunya qui controla les institucions catalanes, amb Soraya Sáez de Santamaría exercint les competències de presidenta de la Generalitat.

Les primeres mesures de l’administració del 155 han tingut com a objectiu escapçar tots els avenços fets per la Generalitat en els darrers anys, des de la immersió lingüística i fins a l’autonomia financera, passant per l’èxit en la gestió de la seguretat o la cultura. Una ofensiva sense precedents que pretén anul·lar la voluntat dels catalans i les catalanes.

Volen així castigar a qui no ha votat bé, corregir a qui pensa diferent. Per això el 21-D ens juguem molt més que un Parlament. Ens juguem els nostres drets i les nostres llibertats. Aturem el 155, recuperem la democràcia, construïm la República.

One Response to Aturem el 155. Recuperem la democràcia. Construïm la República

  1. sols anant a votar tots i totes contra aquesta dictadura que ens han imposat es que els guanyarem !!

    Me gusta

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: