Eleccions a Catalunya 21 desembre 2017. Votem República! Jo, votaré PUIGDEMONT

Demà dijous 21 de desembre de 2017, convocades pel “Gobierno de España”, a Catalunya tindrem eleccions per escollir el nostre futur: Volem  Independència, volem ser República!.

No entro en comentaris, tots els coneixem: Com hem arribat fins aquí. Responsables. Els motius pels quals s’han convocat. Guerra bruta. Tensions viscudes. La Llei 155 rera aquell espectacular 1/O, quan el referèndum.

També: Empresonaments i Exilis. Desercions. Menyspreu. Mentides amb falses promeses i accions indecoroses. Tothom s’ha tret la careta.

Com diu el nostre Himne : Ara és hora segadors-Ara és hora d’estar alerta, d’anar a Votar, per a decidir el nostre futur i el dels nostres fills-néts-besnéts.

No escoltem veus de sirenes ni dels falsos profetes que han tingut ocasió de fer-ho i recolçar-ho però han decidit de mirar cap a terres enllà, NO, a la nostra pròpia.  Quina llàstima! El seu nom passarà a la història com: aquells que poden, no hi van voler ser.

No ens deixem enganyar ni trair. Hem demostrat que som poble lleial, que, sense aldarulls, com fan d’altres, hem anat fent camí per a decidir, per preparar-nos, per guanyar la tant enyorada República catalana per la qual hem maldat anys ha, com abans ho havien fet els nostres avant-passats i no se’n van sortir. Nosaltres amb il-lusió i esperança guanyarem i, els hi dedicarem!

No tinguem por, ni ens faci vergonya manifestar que volem ser lliures. Volem que el nostre poble pugui caminar sol. Demostrem que som capaços de governar-nos.

Demà dijous, convocades pel “Gobierno de España”, a Catalunya tindrem eleccions per escollir el nostre futur: Volem ser república, volem Independència.

No entro en comentaris, tots els coneixem: Com hem arribat fins aqui. Responsables. Els motius pels quals s’han convocat. Guerra bruta. Tensions viscudes. La Llei 155 rera aquell espectacular 1/O.

També: Empresonaments i Exilis. Desercions. Menyspreu. Mentides amb falses promeses i accions indecoroses. Tothom s’ha tret la careta.

Com diu el nostre Himne : Ara és hora segadors-Ara és hora d’estar alerta, d’anar a Votar, per a decidir el nostre futur i el dels nostres fills-néts-besnéts. També per a fer memòria d’aquells que ens han precedit i esperaven aquesta ocasió que Mai els va arribar. Nosaltres Sí, ho farem amb il-lusió i esperança i, els hi dedicarem!

No escoltem veus de sirenes ni dels falsos profetes que han tingut ocasió de fer-ho i recolçar-ho però han decidit de mirar cap a terres enllà, NO a la nostra pròpia.  Quina llàstima! El seu nom passarà a la història com: aquells que poden, no hi van voler ser.

No ens deixem enganyar ni tricionar. Hem demostrat que som poble lleial, que, sense aldarulls com fan d’altres, hem anat fent cami per decidir, per preparar-nos, per guanyar la tant enyorada República catalana per la qual hem maldat anys ha, com abans ho havien fet els nostres avant-passats i no se’n van sortir.

No tinguem por de manifestar que volem ser lliures, que volem que el nostre poble pugui caminar sol. Demostrarem que som capaços de governar-nos.

 

 

One Response to Eleccions a Catalunya 21 desembre 2017. Votem República! Jo, votaré PUIGDEMONT

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: