Jordi Sánchez-Jordi Cuixart. Us volem a casa JA!

Sovint costa entendre situacions que ens arriben sense buscar-les. Fa ja massa dies que tenim dos homes bons empresonats sense causa. Els coneixem. Sabem quins son els seus anhels des que tenen ús de raó. Es pot dir que han estat la seva raó de ser, de treballar per tal que, a no tardar, Catalunya fos lliure i sobirana.

Conec be Jordi Sánchez, havíem treballat en temes de Dignitat a partir de l’ Associació Catalunya Llibertats endegada a instàncies de Danielle Mitterrand que vam portar a Barcelona en diferents ocasions. També a la Fundació Bofill.

A Jordi Cuixart fa menys temps que el conec però no costa gens d’endevinar com és. Només cal mirar-li els ulls quan parla del nostre país, com enfoca aquest tema cabdal sense enganyar ningú, sense forçar voluntats.

L´únic pecat dels catalans és de pensament, de desig, d’ànsia de voler ser lliures i, per reclamar una República, temes que tenim com a lema anya ha. Així som la gent d’aquest poble que, vilipendiat, ha dit prou! Volem ser poble, sense el jou de ningú.

Consti que ho demanem sense fer soroll, sortint al carrer, demanant a les autoritats se’ns tingui en compte. Son tots sords!

Hem participat a les eleccions convocades pel Gobierno de Madrid, i hem guanyat! Catalunya ha escollit, de forma clara, de caminar sols.

Som tossuts com els Jordis. No ens agrada que ningú ens arrabassi el que hem guanyat. Com diuen els nens petits quan juguen i es barallen: això és meu! Trasl.ladat a Catalunya, els catalans, de forma majoritària, hem dit que és nostra, que pertany a tots els que aquí morem, treballem, lluitem per tirar endavant les nostres famílies, les nostres feines. Cal que es respectin els resultats.

Volem viure en Pau i Concòrdia, gaudint de la nostra terra, del nostre cel, del nostre paisatge.

EXIGIM : que els Jordi’s tornin a casa JA!  amb les seves famílies. Que puguin abraçar i acompanyar els seus fills el dia de Reis.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: