Escola catalana, una Escola per a tothom! Ateneu de Granollers

Vivim uns moments excepcionals pel futur del país i de les persones i l’ escola catalana no queda al marge , ans al contrari, sovint la veiem al centre del debat.

Des del Casal del Mestre i amb el suport d’altres entitats socials hem vist la necessitat de parlar-ne, d’ obrir un debat ampli amb entitats, mestres, ciutadania, perque l’ escola catalana no és un “ bluf” , ni una moda, ni un slògan polític que es pot fer  i desfer segons l’ interès electoral del moment, sinó que l’ Escola Catalana és patrimoni de totes i tots , un patrimoni fonamentat amb les millors pedagogies del s. XX i amb la participació i lluites de gent ben diversa. Un patrimoni que totes i tots hem de preservar, estimar i fer créixer.

Per això us convidem a participar en aquests debats que hem organitzat  i us preguem que en feu la màxima difusió entre les vostres entitats, associacions i persones que coneixeu.

Us adjuntem el programa general d’aquest cicle  i us esperem  a  totes i tots per  continuar construint l’ Escola del nostre país 

Rebeu una salutació ben cordial!

La Junta del Casal del Mestre de Granollers

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: