Taller de moviment expressiu a Mataró amb la participació d’interns del CPQC

Bona feina la que estan duent a terme a la Presó de Quatre Camins, La Roca del Vallès.

No basta castigar, s’ha d’educar si volem que, els que es troben privats de llibertat tornin a la Societat i, puguin fer-ho, conscients de que no tot s’acaba intimidant, apropiant-se del que no és seu. Que la ciutadania els acollirà, si son capaços de comportar-se en tant que ciutadans d’aquest estrany món que fa massa discriminació: bons-dolents, quan la societat en la qual estem immersos és complexa, admet mala gent si te capacitats sobretot econòmiques i, rebutja al que no en te.

Des de la Direcció del CPQC tenen molt clar que han de perseverar en l’Educació dels que tenen allà dins, i també en la Paraula. Saber educar-escoltar, comprendre molts per què…Segur que tindran ocasió de demostrar, a la Societat que els rebutja, que han aprés la lliçó, que quan surtin seran persones de be, que cercaran incorporar-se a aquesta societat complexa de bons i dolents i, com diu el Director d’aquest Centre, allà dins hi ha pocs malvats, la majoria, son persones desgraciades que no han tingut oportunitats fora i, allà, intenten donar-los. Cal, sí, que sàpiguen aprofitar aquesta ocasió que, aquest món fins ara hostil, els apropi als altres.

Vet aquí una de les darreres activitats fora del Centre, a Mataró:

Un cop més interns del CPQC han participat en un taller de moviment expressiu al Centre Cívic del Pla d’en Boet a Mataró gràcies a la col·laboració d’ENVI. Aquests tallers es porten realitzant fa més o menys un any, amb una regularitat d’un cop al mes. Els interns, usuàries d’ENVI i, persones del carrer, s’uneixen per gaudir d’un viatge emocional a través de la música.

 

 

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: