⚠️COMUNICAT DE LES GUILLERIES (24)⚠️

El nostre Major i únic Cap legítim del Cos de Mossos d’Esquadra, després d’haver estat defenestrat, relegat a tasques administratives i encausat sense fonament legal, ha estat novament citat per comparèixer davant l’incompetent tribunal de l’AN per a prestar declaració en qualitat d’investigat per un nou delicte de sedició, en relació als fets de l’1 d’octubre.
Som molts els Mossos que no tenim cap dubte que les acusacions que pesen sobre ell no tenen suficient base fàctica, demostren la inexistència de democràcia real a l’Estat espanyol, responen només a la voluntat d’afront, humiliació i revenja, representen un gravíssim atac i abús de poder contra el
Cos de Mossos d’Esquadra i ens porten a la memòria aquells companys avantpassats que també van ser represaliats, jutjats i condemnats, alguns a mort.
Estem amb tu Major. Els Mossos mai oblidarem la brutal repressió comesa pels aparells de l’Estat contra la nostra nació.
ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS.
Les Guilleries,  23 de febrer de 2018

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: