60 Anys de Puiggraciós. Coral ARIADNA de La Garriga.

Parlem de la remodelació-recuperació del Santuari, rera els avatars de la guerra i destrucció. La història és enriquidora però em limito als darrers 60 anys quan van arribar les monges benedictines i se’n van fer càrrec. Les condicions eren pèssimes, va ser necessari solucionar problemes de supervivència: risc d’enderrocaments, fred, entorn perillós, difícil accés.

La Mare de Deu, que romania a Sant Pau de Monmany va ser instal.lada al Cambril del Santuari, on, des d’aleshores, rep el Culte dels fidels de les contrades i dels devots que arriben d’arreu de Catalunya.

L’any 1973 van arribar 5 monges benedictines procedents de Sant Pere de les Puel.les. Des d’aleshores, el Santuari, és centre d’acolliment, de celebracions litúrgiques, de pregària i de Vetlles de pregària. També, germen de gran nombre d’activitats culturals que organitza el Grup Enllaç, amb gent procedent de les diferents Parròquies, que compartim temps amb les germanes que allí moren. El Grup substitueix al creat l’any 1981 en tant que Consell.

En aquests moments festejant els 60 anys de la recuperació del Santuari, vam demanar a l’artista de La Garriga Steffano Puddu un Logo per recordar l’efemèride que encapçala les nostres activitats, a partir del passat mes de setembre. Avui:

diumenge 25 de febrer 2018, a les 5 de la tarda tindrem amb nosaltres la Coral ARIADNA DE La Garriga.

Si us animeu, estarem contents d’acollir-vos.

 

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: