L’OCGr amb Josep Colom. Teatre Auditori Granollers

L’Orquestra de Cambra de Granollers amb Josep Colom, piano, van oferir un Concert extraordinari al Teatre Auditori de Granollers. La Primera Part amb: L’Emperador de Bethoven  l’ímpetu romàntic.

Aquesta 5ª Simfonia pertany a l’edat madura de  Bethoven. La gran sordesa que l’afectava, segur que li produïa una forta  lluita interior. Possiblement  temía que potser demà, ja no hi seria i, no podria acabar-la.  Segur que volia demostrar que no estava acabat. -Així va explicar-ho Xavier Chavarria el presentador, per cert que excels, amb els seus comentaris-

Va ser una hora i mitja de exaltació musical en la que l’Orquestra, dirigida per Corrado Bolsi va estar sublim sense cap excepció. Josep Colom, al piano, va enaltir la vetllada. Calia deixar de respirar per no perdre’s cap nota. El silenci donava fe del què passava a l’escenari.

Tots van estar sublims però Josep Colom, al que recordava de la primera vegada que va venir a Granollers de la ma de Carles Riera el que va iniciar aquesta aventura de la Orquestra però també havia organitzat un llarguíssim Festival Internacional de Música de Granollers -que un bon dia “algun polític va dir que ja n’hi havia prou”-, va captivar l’audiència amb la seva virtuositat-sensibilitat i la forta passió, que sortia de les seves mans.

Va ser necessari un Bis, tants eren els aplaudiments.

Això va succeir la primera part perquè, la segona, va estar dedicada a Mendelssohn amb la seva Simfonia número 1. Excel.lent també.

Va ser màgica l’actuació de l’Orquestra, de tots els solistes, que, per cert, han canviat la seva situació a la palestra.

Fantàstic deiem tots però, considero que tenien de reservar la Segona part per altre Concert. Es fa difícil mantenir l’atenció deguda quan, la Primera Part, ens havia delectat en grau sublim.

Ens agrada la bona música, d’aquí la necessitat de dosificar-la. Tots hauríem tornat…

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: