Tertúlia a Granollers-Avui. 7 de març 2018

Ahir dimecres 7 de març interessant Tertúlia a Radio Granollers menada per l’Elisenda Cuquet en el Programa Granollers Avui amb, Carles Arredondo, cap de redacció d’El 9 Nou, Anna Pi, enginyera química, a punt d’acabar el Grau en Mestre en Educació Infantil, exjugadora del KH7 Balonmano Granollers -Divisió d’honor femenina- i exjugadora de la Selecció espanyola d’handbol platja, que es va estrenar com a tertuliana regular, i jo mateixa.

Temes interessants: Atur -situació del Mercat de treball, Dia Internacional de la Dona treballadora amb convocació de Vaga general o parcial de dues hores y, ullada a Caldes de Montbuy on les dones han  teixit la bufanda groga més llarga per exigir la llibertat dels presos polítics .

Bona dada i és que l’atur es redueix al Vallès Oriental i se situa en 22.606 persones -1,49% respecte el mes de gener i -10,59% respecte fa un any. Vaig insistir en que hi ha moltes persones que no s’hi apunten, ja que les feines que sorgeixen son precàries, potser per un dia. Segur que, sobretot els joves, intenten buscar pel seu compte.

Cal fer atenció a moltes de les oficines d’ofertes de feines: mal pagades, vertadera vergonya. “Si no ho acceptes tu, n’hi ha d’altres que s’esperen”. Menyspreu absolut.

Meu parer? Cal control exhaustiu a aquestes oficines a tots els Municipis. N’hi ha algunes que atempten contra la Dignitat de les persones, de manera especial, de les dones joves.

Vam parlar doncs d’igualtat o no igualtat entre homes i dones, de les motivacions. De la idoneïtat d’aquestes modalitats de vaga, dels actes reivindicatius que hi haurà amb manifestacions i Jornades feministes del Vallès Oriental, que es fan per primera vegada. Interessant informe d’UGT sobre la situació de les dones en el mercat de treball.

Si algú vol escoltar la tertúlia, està penjada a la web de Radio Granollers. Programa Granollers Avui

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: