Contra el xantage del Govern espanyol: Somescola

Avui dissabte les mobilitzacions han trencat rutines a Barcelona. Unes quaranta mil persones han sortit  el mati a carrers i places  per exigir el seu “Dret a Pensions dignes”.

 

 

 

 

A la tarda, sota la protecció de paraigües, plantant cara al mal temps, s’ha dut a terme altra Manifestació convocada per la Plataforma Somescola: per protestar contra el xantatge i la judicialització de l’educació que fa el Govern d’Espanya respecte el model educatiu de Catalunya. “És més necessari que mai blindar l’escola catalana i demostrar que, aquest model, es defensa més enllà de les ideologies. En la defensa de l’escola no hi ha cap fissura”

La mobilització, unes deu mil persones arribades de diferents indrets de Catalunya ha començat a les 5 de la tarda a la Plaça de Catalunya, confluència Passeig de Gràcia i Ronda Sant Pere fins el Passeig Lluís Companys on s’ha dut a terme l’acte final amb lectura de Manifestos i actuacions musicals.

També s’ha clamat per la Llibertat dels nostres presos polítics, contra la dictadura del 155, deixant clar que l’Escola no s’atura.  Han recriminat la decisió d’apostar pel multilingüisme i d’equiparar el català  i el castellà a les Aules.

 

El raper balear Valtonyc, condemnat pel Tribunal Suprem per injuries a la Corona amb les seves lletres, ha estat digne colofó a la moguda i ha cantat: El rei Borbó. Abans de començar ha dit: “No puc cantar aquesta cançó però, la cantaré. Soc reincident. Què més em poden fer?”

 

La resposta dels manifestants ha estat ràpida per a dir-li “No estàs sol”

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: