Santuari de Puiggraciós. Concert: “Clàssics amb els instruments del seu temps”

Convidem els amants de la bona música a compartir, a les 5 de la tarda de Diumenge 22 d’abril de 2018 al Santuari de Puiggraciós, de l’Ametlla del Vallès,  un Concert singular organitzat pel Grup Enllaç. 

Comptarem amb la participació de dos grans músics,

Oriol Garcia, corno di bassetto
Josep-Maria Roger, fortepiano.
Interpretaran: Obres de Haydn, Mozart, Beethoven
 
 
Oriol Garcia Molsosa, corno di bassetto
Estudia clarinet i clarinet històric amb en Carles Riera i en Lorenzo Coppola (ESMUC). És membre de l’Ensemble Una Cosa Rara amb qui desenvolupa una intensa activitat concertística ja sigui en el camp de la música de cambra amb instruments històrics (Els germans StadlerCafè Saumell) o en espectacles familiars (ClarinetàriumNotes&Films…).Paral·lelament ha tocat amb l’Orquestra Barroca CatalanaAcadèmia 1750, l’Orquestra Barroca de SevillaFreiburger Barockorchester oCapilla Real de Madrid i en grups de música de cambra com NachtmusiqueStadler Trio. Ha realitzat i creat tallers, materials didàctics i espectacles escolars per a la Fundació “La Caixa” i és professor de clarinet l’EMM i Conservatori Josep Maria Ruera (Granollers) i a l’EMM Josep Aymerich (La Garriga). 
 
Josep-Maria Roger, fortepiano
És un dels pioners a l’estat en la interpretació al fortepiano. El seu disc amb el primer enregistrament de la integral de l’obra pianística de Ferran Sor (Cantus-C9618) fou una revelació en l’àmbit internacional, posant de manifest la seva “musicalitat, ús subtil de l’articulació i del rubato, claredat i transparència de la dicció…” (J. Dupart, Diapason, 1998). Compromès amb la recuperació de música catalana del XVIII, ha editat de l’obra completa de Ferran Sor per a piano sol (Dinsic,1997) i per a quatre mans (Tritó, 2006-08) i enregistrat part de l’obra del compositor montserratí Felip Rodríguez (Cantus-C9622). Director de l’Escola i conservatori ‘J.M.Ruera’ de Granollers (2010-14), de la seva aula n’han sortit alguns dels pianistes que enregistren per a multinacionals. Concerts seus han estat enregistrats per a RNE, Catalunya Música i TV3.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: