Granollers. Una trentena d’empreses participaran i col·laboraran amb el MAC 2018

Una tercera part de les companyies hi seran per primer cop
Les empreses que participen a Fira MAC disposen d’un espai expositiu

 

Fira MAC consolida el seu format i en aquesta edició 2018 comptarà amb una trentena d’empreses que a través de totes les modalitats de participació formaran part del certamen que enguany es farà els dies 6 i 7 de juny a Roca Umbert, Fàbrica de les Arts.

Eikonos, proveïdor tècnic oficial

Eikonos serà en aquesta 19a edició del MAC el proveïdor tècnic oficial. Com a companyia de referència, tindrà una presència destacada a l’àmbit Fira MAC amb un desplegament important d’equipament audiovisual com aquest.
Hi seran per primer cop
Més d’una tercera part de les empreses participants ho faran per primera vegada. Una de les més destacades serà Broomx Technologies, que aprofitant l’espai MAC RV presentarà una tecnologia pionera capaç de reproduir contingut immersiu i realitat virtual sense necessitat d’utilitzar ulleres ni pantalles ni projeccions.

LEscola de Cinema de Mataró, que tindrà un espai expositiu per promocionar els seus cursos i estudis, també participarà al MAC per primer cop, mostrant els cursos que té tant per professions per exercir davant la càmera com darrera. Dins del mateix àmbit de la formació, també hi serà Recam Stunts, una empresa que ofereix i forma especialistes de cinema a tot Europa. Altres empreses, com les de subministrament de materiaADTEL/NDR, que serveixen a TV3, o Enersai System, que vindran des de Madrid, també provaran l’experiència de ser a Fira MAC.

Les seccions MAC RV i MAC Drone, dedicades a la Realitat Virtual i a les càmeres voladores respectivament, són dos dels espais més consolidats a Fira MAC. Enguany tornarem a tenir drones a la Nau Dents de Serra de Roca Umbert (escenari del MAC), de la mà de Drones Company.

Speech Corner: presentació de productes

L’espai de presentacions de curta durada de productes, l’Speech Corner, no faltarà a la cita d’enguany. Empreses de nova creació com PatrocinaM, que es dedica a posar en contacte creadors audiovisuals i promotors, aprofitaran aquestes presentacions de breu format per explicar el seu servei i donaran un descompte del 40% a tots els assistents al MAC. Per la seva banda, altres empreses com el Grup Lavínia, productora audiovisual, i TourMedia, de la Garriga, aprofitaran els minuts de l’Speech Corner per donar-se a conèixer.

Nou espai

L’estudi Kokudev-Padilla Taller d’Arquitectura i l’estudi de disseny Igloo, tots dos residents a Roca Umbert, són els encarregats de definir l’estructura del MAC d’aquest any. Aposten per un canvi d’imatge força important amb una nova distribuició professional, estètica i funcional.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: