Albert Pla-Diego Cortés al Circ Cric: Extra!

Vetllada inimaginable amb aquests dos personatges que ens van fer aixecar del seients en repetides ocasions la nit de divendres dissabte a Sant Esteve de Palautordera.

Ens va donar la Benvinguda el Tortell Poltrona amb tota la seva humanitat i alegria. Va presentar aquells dos personatges que, durant un parell d`hores van fer embogir els assistents, Pla amb la seva guitarra per mig amagar les històries que narrava, inaudites, actuals sense deixar “títere con cabeza” com diuen a Castilla. Diego Cortés “un pura sang” de la guitarra, també ens va fer aixecar del seient, tant profund era el sentiment que ens envaïa, pur flamenc del que poc podem escoltar en un circ però vet aquí que el Circ Cric ho ha fet possible. Gràcies Jaume!

Albert Pla inaudit, el Diego Cortés sublim, el Tortell Poltrona sorprenent com sempre. Vetllada pel record. Vam sortir de cabòries, vam deixar en rera tot allò que ens amoïna, vam gaudir d’unes hores meravelloses amb un somriure d’orella a orella… Ningú se n’anava quan es van acomiadar. Va ser necessari que de nou sortissin a escena. Son grans!!!

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: