⚠️COMUNICAT DE LES GUILLERIES (41)⚠️

 

Després de la victòria a les eleccions del 21-D dels partits que defensen la República, finalment s’ha investit un nou president de la Generalitat i s’ha format govern.

Estem decebuts per la claudicació a l’hora d’investir el candidat amb el suport majoritari del Parlament, el MHP Carles Puigdemont, però atesa l’excepcionalitat del moment, la interinitat del mandat i un cop escoltat el discurs, ens congratulem per la investidura del MHP Quim Torra.

El nomenament del nou conseller d’Interior, Hble. Miquel Buch, posa fi al mandat del conseller legítim Quim Forn, que es troba ostatge a la presó d’Estremera i a qui una vegada més mostrem tot el nostre reconeixement i afecte.

Demanem al nou conseller d’Interior que sigui lleial a l’1-O i al 27-O i que, en conseqüència, posi el CME al servei de la República Catalana i reverteixi les mesures antidemocràtiques i il·legals executades pels colpistes del 155. Caldrà doncs:

– Restituir les persones destituïdes en els seus càrrecs: el major Trapero com a cap del CME, la cap de comunicació dels Mossos Patrícia Plaja i la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya Annabel Marcos.

– Cessar de les seves funcions els col·laboracionistes amb el Règim, entre els quals destaquem el comissari López, la directora de comunicació d’Interior Esther Sastre i l’intendent Medrano pel cas de la deixalleria de Sant Adrià del Besòs.

– Arxivar els expedients oberts per la DAI a moss@s en relació al dispositiu de l’1-O i a tots aquells que han donat protecció al MHP durant l’exili.

– Obrir investigacions per esbrinar quins funcionaris han facilitat la repressió vers altres companys i/o han participat en actes que han perjudicat greument la imatge del Cos.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA
DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS.

Les Guilleries, 20 de maig de 2018

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: