⚠️COMUNICAT DE LES GUILLERIES (43)⚠️

 

Han passat més de 7 dies des de la signatura del decret de nomenament dels consellers de la Generalitat i el govern espanyol segueix vetant la seva publicació al DOGC, malgrat que aquest tràmit, d’acord a llei, és d’obligat compliment.

Si el govern espanyol considera que hi ha consellers que no poden ser nomenats, el que hauria de fer és autoritzar la seva publicació i després presentar recurs contenciós, però com saben que no hi ha cap obstacle legal perquè puguin esdevenir consellers, prefereixen prevaricar impedint-ho arbitràriament.

D’altra banda, abans d’ahir vàrem observar amb incredulitat i indignació com dos comissaris del Cos, Joan Portals i Xavier Porcuna, participaven en un acte de l’exèrcit espanyol. Nosaltres som un cos civil i només per això ja no hi fem res, però encara molt menys quan aquella institució té la missió constitucional d’impedir la voluntat democràtica de milions de catalans i té un comandament en cap que ha donat llum verda al cop d’estat del 155 CE i ha avalat la violència policial contra la ciutadania catalana.

Com tampoc hi feia res el comissari López acompanyant aquests agressors, creadors de relats falsos en atestats policials i cooperadors necessaris del cop d’estat, en la celebració de l’aniversari de la Guardia Civil !!!

Vostès no són dignes de portar aquest uniforme i tampoc representen la majoria del Cos. Esperem que aquests actes de vergonyant submissió no quedin sense resposta.

Finalment, volem denunciar que sis companys estiguin citats a declarar com a investigats en seu judicial, la propera setmana, per l’únic motiu de donar compliment a les decisions sobiranes del Parlament. A tots ells, una vegada més, tot el nostre reconeixement, solidaritat i suport.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS.

Les Guilleries, 27 de maig de 2018

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: