Promoció mèdica 2012/2018

Maravillosa velada de graduación de la Promoción médica 2012/2018, 80 jóvenes médicos/as, entre la que se encontraba mi nieta Paula. El Hospital de Sant Pau, es un centro hospitalario asociado a la Universidad Autónoma de Barcelona.

El Hospital de Sant Pau es un magno proyecto del arquitecto Lluis Doménech i Montaner, uno de los grandes representantes del Modernismo catalán, construido en dos fases: la primera de 13 edificios modernistas entre los años 1902/1913 obra de su creador, y la segunda llevada a cabo por su hijo Pere Doménech i Roura a partir de 1920/1930 con otros seis edificios. Tiene muchos galardones entre los cuales la nominación de Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO, el año 1997.

—————-

Vam assistir a una Acte molt  emotiu presidit pels Padrins de la Promoció, el Degà, la Dra responsable de asistencia, el Coordinador de la Unidad docent. Els que han acompanyat a la Promoció Mèdica 2012/2018. Grans professionals que van tenir paraules exquisides.

Nosaltres deixem l’ànima a totes les Promocions, van ressaltar els Responsables de la promoció. Van recordar moments viscuts que mai oblidaran com l’Amic invisible, però, de manera especial, es van mostrar agraïts d’haver format part d’un grup molt competent,  aquells joves estudiants de fa sis anys i que avui ja sou companys nostres. Sempre us portarem al nostre cor.

Consells?

Prudència Justícia, Fortalesa, Temprança, les virtuts d’Aristòtil. També el pensament de Kant útil en els moments actuals per avaluar l’entorn, el treball.

Motivació infinita. Compromís. Acció individual. Esforç personal que ajudarà al bon fer. Responsabilitat ètica.

Incertesa respecte el poder del Coneixement.  No pensar mai que ho sabeu tot.  Empatia, “poseu-vos a la pell de la gent.” Somriure sempre al llavis. Mirar als ulls del malalt, No, a l’ordinador quan estigueu davant d’un pacient.

Van fer plegats els Jurament Hipocràtic, aquell Codi Ètic que sempre hauran de tenir present i complir.

Tarda per recordar. Per l’espai meravellós on ens trobàvem. Per la importància de la celebració. Per la família i pels amics. Per les coses que es van dir. Per la generositat dels educadors i la seva paciència. Per la bona feina dels nostres estudiants. A tots: gràcies per deixar-nos-hi ser.

 

 

 

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: