Avui hem acomiadat a MªAssumpta Maymó i Perxés

La germana Ma Assumpta, benedictina, des de fa quatre anys al Santuari de Puiggraciós va morir la nit de dilluns 4 de juny a la Casa mare, a Sant Pere de les Puel.les a Barcelona, rera llarga i dolorosa malaltia.

Dona excepcional, amb una capacitat intel.lectual-espiritual fora de mida.  D’intensa fe i esperança, sempre al servei dels que la necessitaven. Ha suportat amb gran dignitat temps difícils de malaltia, gràcies a la seva fe, la seva confiança amb el Deu que estima i te present a tota hora, no importa on.

Hem mantingut llargues converses des que va arribar. M’ha sigut de gran auxili en moments difícils, aquells que la vida et depara.

Teníem en comú la fe i l’esperança amb aquell  que tot ho pot: Déu. No ens espanta la mort, havíem repetit sovint, no tenim por ni en aquesta darrera fase.  No fa basarda si has estat coherent en la vida viscuda.

Avui una excelsa Cerimònia de Comiat a Sant Pere de les Puel.les ha servit de cloenda al seu patiment. Germans, nebots i re nebots i amics l’hem acomiadat amb cants i paraules. També germanes d’altres Comunitats i molts capellans.

La Ma Assumpta ha estat activa fins els darrers dies, malgrat els mals auguris de temps ha…

Tenia moltes responsabilitats dins la Comunitat. No me’n puc anar fins que no hagi preparat substitutes per la feina que m’ha estat confiada. Fa pocs dies em va dir: Montserrat, ja me’n puc anar, tot queda en bones mans.

Gràcies Ma Assumpta ha sigut un do de Deu poder-te acompanyar fins el final. Haver gaudit de la teva amistat, la teva humanitat, la teva saviesa, la teva generositat.

Fèiem broma respecte com seria la vida que l’esperava i, li vaig demanar de cercar l’Oriol i el Marc, meu espòs i meu fill quan arribés al Cel. Que els hi ratifiqués que: els estimem i que els trobem a faltar.

Resposta? Compto fer-ho. I, Amb profunda ironia va afegir: a veure si t’ho puc confirmar…

Celebrarem una Missa de comiat al Santuari un a reveure que anunciarem.

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: