Hip Hop per la Pau. ICIP. Ateneu L’Harmonia

Us convidem a dues activitats relacionades amb el hip-hop com a eina de treball amb joves per a la transformació social que tindran lloc la setmana que ve a Barcelona.

El dijous 28 de juny a les 9:30h us proposem la taula rodona “Hip-hop per a la prevenció de les violències i la construcció de pau” on joves activistes de Colòmbia, El Salvador, Hondures i Catalunya explicaran els seus projectes d’incidència comunitària a través del hip-hop. Tindrà lloc al Casa de barri Pou de la Figuera (C. Sant Pere Més Baix, 70). Podeu confirmar assistència a través d’aquest enllaç: http://www.ceesc.cat/nforms/HIP-HOP.html

El divendres 29 de juny a partir de les 17:00h us oferim una cita més festiva a L’Ateneu L’Harmonia de Sant Andreu (C. Sant Adrià, 20, entrada pel recinte de la Fabra i Coats). Es tracta d’una Trobada de Hip-hop per la Pau que iniciarà amb la xerrada “Rapejar contra les violències” i en la que també podreu gaudir d’un taller de graffiti i sessions de DJ amb Llobregat Block Party, un showcase de Tribade i Fetitxe 13 i participar a l’espai de micro obert. En aquesta segona activitat comptarem també amb La StrawMc (El Salvador), MC Koco (Hondures) i Diana Avella i Leonard Rentería (Colòmbia). La Trobada té per objectiu propiciar un espai per a joves d’intercanvis d’experiències sobre construcció de pau a través de l’art, de conscienciació i de participació activa. S’inscriu en l’agenda d’activitats de commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades promogudes per l’Ajuntament de Barcelona.

Tots dos projectes compten amb l’especial col·laboració d’altres institucions i entitats. Més informació a www.icip.cat.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: