Arsènic. Llevant Teatre. Granollers

Impressionant actuació a Llevant Teatre, dels alumnes d’Arsènic de Granollers.  Sota la direcció de Marta G. Otin i Maria Manau actrius,van mostrar-nos el seu art, fruit de la bona feina duta a terme aquest Curs, i que No deixen indiferent ningú. Ells s’ho passen d’allò més be, però els espectadors també somniem prop seu i diem: Visca la Vida!

Tota la setmana han anat desgranant el seu aprenentatge. Vénen ganes d’apuntar-s´hi. Llàstima que alguns, hem perdut ja el tren però, ho contemplem encisats! Gràcies!

Arsènic és un espai de creació nascut a partir de l’amor al TEATRE, al noble art de Talia. Consideren que el teatre és una eina cultural, jo m’hi sumo i diria que imprescindible, que ajuda a descobertes singulars i, de manera especial a conèixer millor què és la VIDA en majúscula.

No es tracta només de néixer, viure, morir sense il-lusions i anhels, tancat en tu mateix, sinó que, tot el què passa al teu voltant ajuda a créixer, a sentir-te útil, viu, feliç i content, capaç però de plorar quan l’ocasió ho requereix.

Arsènic és una iniciativa privada situada a la Fàbrica de les Arts de Roca Umbert. És un espai formatiu i de creació artística on les arts escèniques en són l’eix vertebrador. Projecte de creació diuen per a totes les persones, independentment de la seva edat.

És un espai per compartir inquietuds i creativitat, per acollir propostes i desenvolupar-nos com a persones. Les arts escèniques ajuden a desenvolupar aquesta creativitat perquè l’eina de treball és cada un de nosaltres (el nostre cos, emocions, pors, desitjos…).

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: