Comunicat de les Guilleries

⚠️COMUNICAT DE LES GUILLERIES (50)⚠️

Després de l’agressió feixista protagonitzada per un membre filofranquista del CNP contra el fotoperiodista Jordi Borràs, ha transcendit que la informació inicial sobre l’autor facilitada per aquell Cos era falsa: no fou un agent dedicat a tasques burocràtiques, sinó un inspector de la Brigada Provincial de Información.

Actuarà la Fiscalia o el nostre Cos per posar-lo a disposició judicial?

Van ser precisament inspectors d’aquesta Brigada els que van alertar una cèl·lula gihadista que estava sent investigada pel nostre Cos, posant en greu risc la vida del company infiltrat dins l’organització terrorista.

Aquest és un exemple més de la feina bruta que les clavegueres de l’Estat espanyol no han cesat de fer sobre el nostre Cos i les nostres institucions en general.

D’altra banda, aquesta setmana diversos jutjats han arxivat algunes de les causes obertes amb motiu de les lesions patides per conciutadans brutalment agredits i malferits l’1-O per la policia espanyola, un fet que evidencia un cop més que la “Justícia” a Espanya actua de part.

Paradoxalment, el sindicat de policies Jusapol organitza a Barcelona, el proper 29 de setembre, un acte de reconeixement i homenatge als agents de la GC i del CNP per la seva “professionalitat” en la jornada històrica de l’1-O.

No volem formar part d’un estat autocràtic, on no hi ha justícia, ni separació de poders i on no es garanteixen els drets fonamentals dels seus ciutadans.

La darrera mostra d’aquesta manca de garanties democràtiques és la instrucció del jutge Llarena i la recent retirada de les peticions d’entrega dels polítics exiliats, significant un nou ridícul i descrèdit internacional.

ELS MOSSOS D’ESQUADRA DEFENSAREM LES INSTITUCIONS CATALANES I VETLLAREM PER GARANTIR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS NOSTRES CONCIUTADANS. TAMBÉ EXIGIM LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS I EL RETORN A CASA DELS EXILIATS.

Les Guilleries, 23 de juliol de 2018

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: