Josep Maria Boixareu: La crueltat de l’Estat espanyol afecta de ple la famí­lia de Toni Comí­n

L’Estat espanyol ha obligat al seu germà , Pere Comín, a escollir on morir per poder unir a la famí­lia La deshumanització de la justícia espanyola, la ignomí­nia de l’Estat espanyol i la crueltat dels seus tentacles ha afectat de ple la famí­lia de Toni Comín. Avui 23 de juliol, Pere Comín, germà  del conseller exiliat, ha mort per malaltia.

Va decidir que quan arribés el moment estaria lluny de casa seva perquè la seva famí­lia pogués estar unida. El germà  del conseller a l’exili, Pere Comín, tenia molt clar que la seva malaltia posava fi a la seva vida més d’hora que tard i va decidir anar a passar el final dels seus dies fora de la terra que el va acollir i veure créixer (va néixer a Màlaga l’any 1965) i, així, que els seus familiars i estimats poguessin estar plegats. Ha mort avui a Lovaina acompanyat dels seus germans i la seva mare. Els preparatius en l’àmbit mèdic fa temps que es van dur a terme després de la decisió d’en Pere. Si Toni Comí­n hagués trepitjat sol català  per a poder anar a l’enterrament del seu germà , hauria estat detingut i empresonat immediatament. En Pere, per tant, va decidir emprendre el seu últim camí cap a Bèlgica i la família ha pogut estar reunida per a l’últim adéu. Històries com aquesta, impactants i commovedores, posen de manifest la malícia de l’Estat espanyol i la necessitat d’implementar la República tan aviat com es pugui.

NI OBLIT, NI PERDO…!!!! ENDAVANT, FINS A LA REPUBLICA…!!!				
				

				

			

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: