Josep Camp Puigdoménch ha mort

 

Granollers perd un dels seus grans referents. Josep Camp Puigdomenech, el factotum de Sabons Camp, que juntament amb els seus germans van crear aquella empresa innovadora que va travessar fronteres,  per la seva qualitat, quan res era fàcil.

Qui no recorda JABONES CAMP, aquella fàbrica familiar de sabons i altres productes de neteja, que es va establir a Granollers els anys 70 i va donar feina a molta gent de la nostra ciutat.

En moments difícils van catapultar Granollers al món. La seva fàbrica de sabons va ser pionera en detergents per les màquines de rentar roba.

No ho trobo enlloc, ningú me’n dona fe però el Josep m’havia explicat que els seus pares eren originaris de Riells, que feien sabó a casa i l’anaven a vendre per les cases. Ell, amb pocs anys, va deixar l’escola i anava a repartir el sabó amb bicicleta.

Era un home senzill, a l’abast. Mai tenia un No per a ningú quan el necessitaven. De conversa amena, gens donat a fer discursos bans. Sempre amb un gran somriure als llavis.

Col-laborava amb tot allò que se li proposava de manera especial pel que fa a temes d’Educació-Culturals-Artístics.

Duia Granollers al cor, després de la seva esposa i fills. Estimava la ciutat i a la gent. Tenia paraules per a tothom.

M’encuriosia que no li agradés parlar d’ell.  En moltes ocasions vaig intentar fer-li una Entrevista per algun Diari, la resposta sempre igual, faig la feina que m’agrada, la que se fer, i procuro que es faci el millor possible. No cal explicar-ho. No interessa a ningú.

Sí li agradava conversar, conèixer què passava a la nostra ciutat i a la nostra gent. Manteníem sovint llargues converses.

Personalment em dol que mai se li hagi retut cap homenatge. Considero que Granollers te un deute pendent amb ell. El seu nom ha de ser plasmat per a la posteritat.

Gràcies amic, mai t’oblidarem!

 

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: