Jordi Sánchez Picanyol. Amic de vida

Estimat Jordi:

Fa anys que ens coneixem. Em costa fer memòria i posar dates. Catalunya Llibertats va ser un dels nexes que ens va apropar, quan ja feia temps col-laboràvem amb altres temes  de país, d’educació.

Vam fer moltes coses amb amics avui desapareguts, tant, que es diria no haver coincidit mai. Trist ja que, en aquells moments, teníem un mateix neguit:  conquerir un món nou on la Justícia i la Cultura fossin llei de vida per a tots.

Malauradament sovint, ser autoritat en algun camp, fa perdre amistats, sobretot per aquells que mai hem esperat res a canvi… SÍ hem somniat poder caminar plegats procurant que tothom tingui el què pertoca a tots els homes-dones del Planeta, una vida digna on no manqui la feina, un plat a taula, un llit on dormir, una família i amics amb els quals conviure i compartir penes i glòries, el dia a dia que ningú hauria de fer mai sol.

Aquest és el Jordi amic que fa anys conec i, em costa entendre què hi fa a la presó.

Estimat Jordi, el dia 1 d’octubre faràs 54 anys, els mateixos que el meu cinquè fill. Impensable que no puguis ser a casa amb la Susanna i els fills. Tant de bo puguis ser ja amb ells.

El què estan fent amb vosaltres forma part de la Història negra d’España, aquesta que alguns qualifiquen de Grande y Libre però els fets son altres, venjatius.

Ningú mereix presó per demanar a la ciutadania, als que estàvem davant la Conselleria d`Economia la tarda-vespre del dia 20 de setembre del 2017 que marxéssim. Tu Jordi Sánchez, enfilat dalt d’un vehicle estacionat allà mateix i el Jordi Cuixart des de terra vau demanar-nos de deixar que els invasors fessin la seva feina, la que les autoridades els havien ordenat. Volien fer-ho?

Heu sigut el cap de turc d’aquest malaurat episodi de la nostra Història, d’aquesta Catalunya que volem rica i plena.

Ho demanem i EXIGIM de forma pacífica, sense aldarulls. Son ells, les forces d’ocupació de l’Estat les que, a les ordres dels que manen, han fet malvestats com també les del u d’octubre quan les eleccions. Les vaig viure en directe, formava part d’una Mesa electoral a l’Ametlla del Vallès.

Nosaltres, la gent de Catalunya som pacífics, però exigents. NO callarem, NO ens quedarem tancats a casa fent l’orni.

Seguirem fent camí,  exigint el vostre alliberament, i el de tots el empresonats i exiliats que lluiten per aquesta Catalunya enyorada, per la República que volem sigui nostre ja.

Agraïm el vostre sacrifici. us estimem i admirem.

 

 

2 Responses to Jordi Sánchez Picanyol. Amic de vida

  1. Maria Antonia Arnau Puigvert dice:

    pels delictes que ells han comès milers i milers hauríem d´estar a la presó ….

    Me gusta

  2. Vergonyant situació, la Història no sabrà com explicar-ho

    Me gusta

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: