Mostrem al món que SOM un Poble!

L’ANC Convoca a mobilització pels nostres presos. Fem pinya…

 

Benvolgudes, Benvolguts,

Hem encetat un nou curs polític d’alt voltatge. El passat 11 de setembre vam desbordar Barcelona amb un clam inequívoc: independència. A partir d’ara, haurem d’estar preparats per tornar a sortir al carrer. Ferms i decidits.

Aquest  diumenge farà 11 mesos que l’expresident de l’Assemblea, Jordi Sànchez, i  el president d’Òmnium, Jordi Cuixart, són injustament a la presó. Per denunciar-ho, diumenge, entre les 17.30 h i les 19.30 h, ens trobarem a l’esplanada de davant El Born Centre Cultural de Barcelona. Allà exposarem centenars de cartes damunt l’asfalt, que serviran per simbolitzar els dies que porten tancats a la presó, i animarem a tothom que vingui a escriure cartes als presos polítics i explicar-los com va sortir cadascú aquesta Diada per la República catalana a exigir que s’apliqui el mandat de l’1 d’octubre. Consulteu també els actes o accions que s’organitzaran al vostre territori.

Així mateix, la setmana que ve tornarem a sortir al carrer. Serà dijous, 20 de setembre. Ens trobarem a la cruïlla de Gran Via amb Rambla Catalunya, a Barcelona, per posar en valor la defensa de les nostres institucions i del Referèndum d’autodeterminació quan fa un any es van produir els escorcolls d’agents dels cossos de seguretat de l’Estat a diverses conselleries i organismes públics de la Generalitat. No ho van aconseguir; la mobilització i l’organització popular són imparables i vam defensar les nostres institucions. Dijous 20, ens trobarem a les 19.30 h a Barcelona.

Us animem a portar la samarreta corall de Fem La República catalana =©, que quedi clar que portem sempre amb nosaltres l’esperit del mandat de l’1 d’octubre. Només amb la independència podrem alliberar els presos polítics, els exiliats i els represaliats. Vénen dies de mobilització i ho farem com sempre: ferms i decidits!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: