L’Assemblea, en marxa aquest cap de setmana. L’ANC no s’atura!

L’activitat de l’Assemblea Nacional Catalana no s’atura. Aquest cap de setmana, el vicepresident de l’Assemblea, Pep Cruanyes, participarà en l’acte commemoratiu del 85è aniversari del IX Congrès de Nacionalitats Europees, adscrit a la Societat de Nacions, que tindrà lloc a Santiago de Compostel·la en què es commemora el reconeixement de Galicia com a Nació.

L’acte tindrà lloc dissabte a la tarda, i a més de la participació de l’Assemblea, hi haurà els companys de Gure Esku Dago i també els organitzadors, Via Galega, una plataforma social en defensa dels drets nacionals de Galícia.

I diumenge, dues cites més. D’una banda, la cadena humana que unirà els municipis d’Aiguaviva i Sant Julià de Ramis, totes dues assetjades per la violència policial l’1-O, passant per Sarrià de Ter, Girona i Vilablareix. Un dels extrems serà al Pavelló de Sant Julià de Ramis, on havia de votar el president Puigdemont, i l’altre a la plaça 1 d’octubre d’Aiguaviva. L’objectiu de la cadena és enviar un missatge clar: fer efectiu el mandat de l’1 d’octubre.

En total, 27 trams de 500 metres cada un, que s’iniciarà, com és habitual, a les 17.14 h, i en què ja hi ha al voltant de 5.000 inscrits, però se’n necessiten més perquè sigui un èxit total. De fet, des de l’Assemblea es fa una crida perquè tothom qui ho vulgui s’hi inscrigui al web https://femnevia.assemblea.cat/.

I d’altra banda, diumenge, però també dissabte, l’Assemblea serà present al Concurs de castells que es farà al Tàrraco Arena de Tarragona. S’hi repartiran més de 15.000 estelades, perquè l’espai sigui un clam per la independència i la República catalana. Però a més, la trobada servirà per agrair a les colles castelleres la seva participació i implicació durant la Diada per la República catalana que va tenir lloc el passat 11 de setembre a Barcelona.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: