Setmana de Cooperació i Solidaritat. Cardedeu

 Aquesta tarda, he participat en un Diàleg organitzat per l’Ajuntament de Cardedeu, dins la Setmana de la Cooperació i la Solidaritat, Xerrada que hem compartit amb David Fuertes, membre de Iridia, a l’entorn del tema que ens amoïna els Drets Humans i la Violència Institucional.

Desprès de fer les nostres exposicions respecte l’enunciat, tema que ens apassiona, hem endegat un llarg i sucós Diàleg entre els assistents en un espai del Teatre, on el temps, ha estat molt ben aprofitat.

Jo m’he centrat de manera  especial en els Drets Humans que afecten la vida de la ciutadania, mentre que David Fuertes ho ha fet respecte els Drets polítics i les conseqüències que se’n deriven.

Espero haguem donat resposta al tema que ens van demanar: Què entenem per DH, Civils, Llibertats. Evolució han tingut i en quina situació ens trobem en aquests moments. Efectes del Capitalisme, Crisi, Neoliberalisme, Globalització. Causes, i Vulneracions, Eines-respostes possibles.

Més que respostes considero que tenim eines a partir de dues armes d’expansió massiva: Paraula i Educació a partir de les quals crear una Convivència activa, lluita contra la Corrupció, Preservar la Natura, Escoltar, Compartir i Aprendre dels altres. Com afirma la Carta de la Terra, la Protecció Mediambiental, els DH, el desenvolupament igualitari i la pau son independents e indivisibles.

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: