Bon viatge: la cinquena de Beethoven. Orquestra de Cambra Granollers. Teatre Auditori

Bon viatge
L’Orquestra de Cambra de Granollers comença la seva temporada de viatges musicals amb un concert, el proper diumenge dia 4 de novembre, que reuneix tres obres escrites en un restringit àmbit geogràfic (Berlín, Viena i Praga) i temporal (quaranta anys), però que retraten el viatge estètic que es va produir en el món musical a finals del xviii i principis del xix: del classicisme lluminós, equilibrat i elegant de la Simfonia Praga de Mozart, tot un homenatge a la ciutat que tan bé el va acollir, passant pel lirisme poètic plenament romàntic de l’obertura Mar tranquil i viatge joiós, composta per Mendelssohn quan tenia 19 anys, i acabant amb l’arravatament revolucionari de la Cinquena Simfonia de Beethoven, una obra fonamental en la història de la música, l’expressió genuïna del geni turmentat que desafia el destí, hi lluita i l’acaba vencent en un final apoteòsic i triomfant.

A banda del concert i emmarcades en les activitats Espectacle 360º que ofereix el Teatre Auditori de Granollers amb l’objectiu d’apropar l’Orquestra al públic i aprofundir en el concert, el compositor i la seva temàtica s’oferiran dues activitats diferents.
 

Presentació a càrrec de Xavier Chavarria

Conferència prèvia 4 de novembre a les 18.00h a la Sala Petita
Una vegada més, tindrem a Xavier Chavarría, musicòleg i crític musical, introduint-nos amb la història del concert que podrem gaudir una hora més tard a la Sala Gran. No us perdeu aquesta ocasió per entrar en el fascinant món de la música clàssica!
 

Viu l’Orquestra!

2 de novembre a les 11.45 al Teatre Auditori
L’activitat Viu l’Orquestra! Una iniciativa que obre l’assaig del dia 2 de novembre (a les 11.45 h) al públic en general, amb una sessió que inclou una benvinguda amb comentaris sobre la formació i el programa treballat a càrrec de la gerent, l’assistència a un assaig obert i un comiat a càrrec del director de l’Orquestra de Cambra, Corrado Bolsi.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: