Familia- Amics

 

És bo de tant en tant fer un respir i trobar-se amb família i amics amb els quals no ens veiem tot lo sovint que ens agradaria.

Hem dinat amb companys de la Promoció mèdica del meu marit, en queden pocs, algunes vídues o vidus, però no deixem de trobar-nos un dimecres al mes, per dinar plegats al Restaurant del Col-legi de Metges de Barcelona. Agradable Conversa al voltant d’una taula i recordar la Història de Vida compartida. De com han canviat els mitjans de la seva Professió amb el pas dels anys, també dels companys que hem deixat pel camí, de manera especial els de l’any passat.

A la tarda Trobada familiar per festejar el 18 anys de la Nona, la meva néta número 15.

Què seria de la vida sense família i amics? Envoltar-se de joves, escoltar les seves inquietuds, les seves esperances, ajuda a sentir se viu, a descobrir que, malgrat pensar que tot està fet, hi ha molt encara a dur a terme si volem que el món giri en el sentit que li pertoca:  ser de i per tots els sers humans que l’habiten. Un món Just i equitatiu al servei de tots.

Bon humor, grans brindis posant èmfasi amb la família llarga que tenim. Futur en joc de molts, ja que altra néta està a punt de decidir el seu a principis de febrer amb el MIR.

Han  comentat les trifulgues en els respectius estudis. Els viatges de final de carrera que preparen. Pares-avis-cosins-tiets, cofois Gràcies a tots. US ESTIMO!

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: