Proposta de FundiPau per al DENIP 2019

Cada any, el 30 de gener, des de FundiPau promovem el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP). Proposem  diverses activitats i la creació d’un mapa entre tots els centres educatius que celebreu la jornada, que reculli les activitats que s’han fet. Els centres podeu posar-hi un senyal amb el títol de l’activitat i enllaçar-hi les fotos, els vídeos, els articles, etc. que tingueu penjats a la plana web del centre.

El mapa permet:

Veure, d’un cop d’ull, la quantitat d’activitats que es fan a casa nostra pel DENIP.

Crear un arxiu històric per saber què han fet altres centres i agafar idees de cara posteriors edicions.

Propostes d’activitats 2019

Quan en una societat no es respecten els Drets Humans, és tan difícil que hi hagi pau com possible que es desencadeni una situació violenta. De fet, encara que no s’esdevingui un conflicte, quan no s’actua per resoldre les injustícies socials, s’està condemnat a l’exclusió i al patiment a les dones, homes i infants que en són víctimes.

Per això, just quan acabem de celebrar el 70 aniversari de la seva proclamació —el 10 de desembre de 1948— volem dedicar la nostra proposta didàctica per al Dia Escolar de la Noviolència i la Pau, als Drets Humans, oferint-vos algunes eines, idees i materials per a la reflexió i les activitats a l’aula.

Si voleu donar a conèixer i compartir les activitats que feu durant el DENIP, podeu enllaçar la plana web on les tingueu penjades al Mapa DENIP 2019 (actiu a partir del 28 de gener). Es tracta d’un mapa col·laboratiu creat per FundiPau que permet veure d’un cop d’ull totes les activitats que s’han fet durant la jornada.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: