Declaració del Parlament de Catalunya. Palau del Parlament, 7 de febrer 2019

Declaració de condemna de l’atac homòfob al Centre LGTBI de Barcelona

Llegida en el Ple del Parlament el dia 7 de febrer de 2019

El Centre LGTBI de Barcelona va rebre un atac homòfob la nit del dissabte 26 de gener, una setmana després d’haver-se inaugurat. Els atacants hi van trencar vidres, hi van escriure missatges d’odi, hi van encastar una tanca i hi van dibuixar símbols feixistes.

Aquests fets atempten greument contra els principis de la Llei 11/2014, que té com a objectiu desenvolupar i garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGBTI) i evitar-los situacions de discriminació i violència, per a assegurar que a Catalunya es pugui viure la diversitat sexual i afectiva en plena llibertat.

El Parlament de Catalunya condemna la violència i dona suport a les accions empreses per l’Ajuntament de Barcelona i per les organitzacions socials davant la Fiscalia per a garantir que aquests actes no restin impunes.

El Parlament de Catalunya defensa una societat diversa, que respecta els drets i llibertats de tothom per damunt de l’odi, la intolerància i la discriminació.

El Parlament de Catalunya celebra el caràcter multitudinari i solidari de la concentració de denúncia de l’atac i fa una crida a tota la societat catalana per a protegir la diversitat sexual i afectiva de tothom.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: