Barcelona EXIGEIX LLIBERTAT PRESOS

 

Gran clamor exigint la LLIBERTAT dels presos polítics ha omplert Barcelona, aquesta tarda de dissabte 16 de febrer 2019. Altra fita per a la nostra Història.

Persones arribades de tota la geografia hem compartit unes hores cantant, caminant, clamant Justícia, des de la Plaça d’Espanya fins a la Plaça de la Universitat i tots els carrers de l’entorn. Tancats a la circulació estaven plens de persones amb senyeres acompanyant aquella marea humana, que ja estem avesats veure els últims anys.

Què fèiem? Demanar-Exigir la Llibertat dels nostres presos, ara asseguts al banc dels acusats. El seu pecat, del que en tot cas en som còmplices molts – per a castigar-nos no tenen prou presons -: sortir al carrer clamant per la nostra Independència i que volem ser República Sobirana.

L’actuació dels Jutges aquesta setmana, iniciat el Judici,  es diria una tele-novela no sabria dir si de terror o de riure, però Sí injusta, com era d’esperar. Una mena de farsa,  que comporta injustícia i dolor a les seves famílies, trencades, allunyades, des de fa molts dies, alguns prop de 500, dels seus sers estimats.

No ho podem permetre! Cal acabar amb tanta iniquitat. La Història els jutjarà però, a ells: els presos i  famílies, els està fent molt mal. Tots ens sentim jutjats, dolguts pel tracte que ha rebut molta gent de be.

La foto, feta sense saber a qui o què retratava, ha resultat una agradable sorpresa, l’esposa de Jordi Sánchez Susanna Barreda i la de Jordi Cuixart Txell Bonet

 

 

2 Responses to Barcelona EXIGEIX LLIBERTAT PRESOS

  1. josep dice:

    Quan deixar votar es converteix en delicte, la gent respon al carrer.

    Le gusta a 1 persona

  2. Han perdut l’art de negociar….La força contra la paraula

    Me gusta

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

A %d blogueros les gusta esto: