Tertúlia a Radio Granollers

A les ordres d’ Elisenda Cuquet dimecres vam mantenir interessant Tertúlia a Radio Granollers amb Vicenç Relats i Ramón Ferrandis. Temes?

-Seguiment de la mort del granollerí Jordi Dalmau Sayol a l’accident aeri d’Etiòpia, enginyer químic i treballava a l’empresa  Almar Water Solutions especialitzada en el desenvolupament d’infraestructures d’aigua, com ara dessaladores, potabilitzadores, depuradores i plantes de regeneració.

-Judici del procés a Josep Mª Jové de les Franqueses del Vallès, cridat a declarar al Tribunal Suprem dijous a la tarda. Curiosament el dia que el van detenir, el 20 de Setembre 2018, era també un Dimecres i els tertulians érem els mateixos. En aquella ocasió, Relats va avisar que no podia venir ja que estava pendent d’aquell detenció en tant que membre de l’ANC.

-Vam parlar de les eleccions generals i dels candidats del Vallès oriental: Jordi Turull cap de llista per Lleida de Junts per Catalunya. També de que la CUP decideix no presentar-se a aquests Comicis. Posteriorment crec han canviat de parer.

-Vam parlar llargament de la Vaga general feminista i les Mobilitzacions amb motiu del Dia de la Dona: 3 mil persones a Granollers, 200 mil a Barcelona, 350.000 a  Madrid. Amb comentaris sobretot pel que fa a Granollers amb gran participació de gent molt jove.

Tertúlia que va seguir fora l’estudi, tant era l’interès del què va sorgir. Gràcies Radio Granollers.

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: